Mijnheer Sfeer
Events met passie en beleving!

Mijnheer Sfeer online shop

Selecteer hier je pakket

Met een kleine attentie of een onverwachts pakket via de post kun je nog steeds werken aan onderlinge verbondenheid. Selecteer het pakket wat past bij jouw doel.

Nieuwjaarsborrel brievenbusbox

Nieuwjaarsborrel brievenbusbox voor de maand januari! Nu te bestellen vanaf €14,50 excl btw en excl verzendkosten. Maatwerk mogelijk!

Nieuwjaars Bubbels

Flesje Italiaanse Prosecco feestelijk verpakt. Van €6,50 tot €10,00 excl btw en verzending.

Nieuwjaars Borrelbox

Nieuwjaars Borrelbox

Brievenbuspakketten

Een smakelijk en verrassend pakket per post versturen aan uw relaties of personeel. Vanaf €10,00 Of een versnapering tijdens een online meeting?

Borrelboxen

Een box gevuld met speciaal gebrouwen biertjes en hartige snacks. De boxen kunnen ook verstuurd worden met goede wijn of prosecco! De boxen zijn uit te breiden met een online bingo, online pubquiz, online kerstborrel, enzovoorts. We denken graag met je mee en werken met professionals!

Bierpakketten

We hebben diverse bierproeverij pakketten voor je samengesteld met biertjes van Stadsbrouwerij St. Crispijn. Leuk om te geven of om jezelf kado te doen. Heb je een voorkeur voor een smaak? Laat het ons weten, dan houden we er rekening mee. Ook als je 8 dezelfde biertjes wil is dat mogelijk.